Ζεσταίνεις φαγητό στα μικροκύματα; Δες τι συμβαίνει πραγματικά στα θρεπτικά του συστατικά
Η ευκολία και η ταχύτητα του φούρνου μικροκυμάτων έχουν ένα «κρυφό κόστος». Ή μήπως όχι;
Από τη δεκαετία του 1960, ο φούρνος μικροκυμάτων έχει κατακτήσει τις κουζίνες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας άνεση και εξοικονόμηση χρόνου. Κι όμως, η ανησυχία παραμένει: μήπως η γρήγορη αυτή μέθοδος θέρμανσης μειώνει τη θρεπτική αξία του φαγητού σου περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι;